Miłość nie jedno ma imię
Już tylko tydzień dzieli nas od wyjątkowego święta jakim jest Dzień Zakochanych, popularnie nazywany walentynkami. Zastanawiacie się może co zrobić, aby ukochana osoba poczuła się wyjątkowo? Mamy dla Was propozycję nie do odrzucenia!
Wielu z Was pomyśli o wyjściu do kina, teatru czy weekendowym wyjeździe. Rozwiązania te w większości przypadków wymagają zaplanowania z odpowiednim wyprzedzeniem. Co zrobić jeśli mamy, tak jak dzisiaj, już tylko kilka dni?
Z wyjątkową propozycją wyszła w tym roku Ostoja – Hotel i Restauracja w Bobowej organizując 14 lutego br. drugą w historii restauracji kolację degustacyjną dedykowaną wszystkim, którzy chcieliby celebrować Walentynki. Specjalnie na ten wieczór Krzysztof Wronka szef kuchni Restauracji Ostoja przygotował menu, które z pewnością zaspokoi najbardziej wybredne podniebienia. Każdy kto skusił się, na udział w pierwszej tego typu kolacji wie, że chef Wronka wkłada w swoje dania nie tylko lata doświadczenia i wiedzę na temat kuchni światowej i lokalnej, ale przede wszystkim ogromną pasję.
Wybierając tę ofertę możecie być pewni, że traficie w miejsce, gdzie żyje się miłością do kuchni, a Wasi towarzysze poczują na własnej skórze jak trafia się przez żołądek, do serca. Szczegółowe menu znajdziecie poniżej. Rezerwacja stolików pod numerem 18 351 41 69. Dla przypomnienia kolacja odbędzie się 14 lutego br. o godzinie 19.